Lisää palvelu Vertaimeen

Vertain on suomalainen verkkopalvelu, jossa kohtaavat kotimaiset palveluja tarjoavat yritykset sekä tuhannet palveluiden etsijät ympäri Suomea jo yli sadalla paikkakunnalla. Verkkopalvelumme on todella edullinen ja kustannustehokas markkinointikanava potentiaalisten uusien asiakkaiden tavoittamiseen. Liity mukaan täyttämällä esitietolomake.

100 paikkakuntaa

Sivustoltamme löytyy tällä hetkellä palveluita jo yli sadalta paikkakunnalta Hangosta Inariin.

900 toimipistettä

Mukana on lukuisia kotimaisia yrityksiä, joiden toimipisteitä on yhteensä yli 900 ympäri Suomea.

20 000 vierailijaa

Erittäin hyvin liikennöidyllä sivustollamme vierailee yli 20 000 palveluiden etsijää joka kuukausi.

Tietoa meistä

Vertaimen taustalla on suomalainen teknologiayritys, jonka tavoitteena on edistää kotimaisten palveluiden kysyntää ja positiivista näkyvyyttä verkossa. Osaamisemme on vahvasti websuunnittelussa, markkinoinnissa ja datan analysoinnissa. Nopeasti kasvava Vertain.fi verkkopalvelu tavoittaa jo yli 20 000 palveluiden etsijää kuukausittain. Tällä hetkellä Vertaimessa voi tutustua autokoulujen, katsastusasemien, rengasliikkeiden, kiinteistönvälittäjien, siivouspalvelujen ja hammalääkärien tarjoamiin palveluihin yli sadalla paikkakunnalla Suomessa. Vertain sopii kaiken kokoisille yrityksellä ja ketjuille, jotka tavoittelevat liiketoimintansa kasvua.

Paikallinen

Sivustomme laadukkaan optimoinnin ja tarkan paikallisen kohdentamisen avulla pystymme esittämään palvelusi juuri niille henkilöille, jotka etsivät akuutisti palveluja paikkakunnallasi.

Tehokas

Sivuillamme vierailee kuukausittain tuhansia palveluiden etsijöitä. Vertain on tehokas markkinointikanava, joka ohjaa asiakkaat suoraa yrityksesi omille verkkosivuille tai varausjärjestelmään.

Edullinen

Vertain tekee asiakashankinnasta todella edullista. Vertaimeen liittyminen maksaa vain murto-osan lehdessä mainostamiseen, somemainontaan ja hakukoneissa mainostamiseen verrattuna.

Palvelun lisääminen Vertaimeen

Lisää palvelu Vertaimeen täyttämällä esitietolomake. Esitietolomakkeen lähettäminen ei sido teitä mihinkään. Luomme tietojen pohjalta sopimuksen palvelun lisäämisestä. Kysy tarvittaessa lisää lomakkeen täyttämisestä tai palvelun lisäämisestä lähettämällä viestiä info(ät)vertain.fi sähköpostiosoitteeseen.

Palvelun lisäämisen vaiheet

1. Esitietolomakkeen lähetys: Täytä ja lähetä esitietolomake, jossa kerrot yrityksestä ja yrityksen tarjoamista palveluista.

2. Esitietolomakkeen käsittely: Käsittelemme esitietolomakkeen ja lähetämme teille sopimuksen palvelun lisäämisestä.

3. Sopimuksen allekirjoitus: Tarkista lomakkeen tiedot ja lähetä allekirjoitettu sopimus takaisin meille.

4. Palvelun lisääminen: Lisäämme palvelunne Vertaimeen välittömästi tai sovittuna ajankohtana.

    Yrityksen tiedot

    Palvelun tiedot

    Laskutustiedot

    Yhteyshenkilö