Atoy Autohuolto Kirkkonummi rengashotelli

100,00 

Pakettiauton rengashotelli 100,00 €
Asentajantie 5, 02400 Kirkkonummi

Varaa aika

Atoy Autohuolto Kirkkonummi rengashotelli palvelu

Osoitteessa Asentajantie 5, 02400 Kirkkonummi sijaitseva Atoy Autohuolto Kirkkonummi tarjoaa asiakkailleen auton huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi monipuolisia rengaspalveluja Kirkkonummella. Atoy Autohuolto Kirkkonummi rengashotelli palveluun kuuluu renkaiden säilytys sisätiloissa yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihto. Atoy pitää huolen, että auton renkaat säilötään puhtaina asianmukaisesti suojaan UV-valolta ja sääoloilta, jotta renkaiden kunto ja ominaisuudet säilyvät täysin ennallaan kesän tai talven yli. Rengashotellin hinta sisältää myös renkaiden vakuutuksen. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Atoy Autohuolto Kirkkonummi rengaspalveluja tuottaa Atoy Power Oy, joka on osa Atoy konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Atoy Autohuolto Instagram sekä Atoy Autohuolto Kirkkonummi Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Kirkkonummi rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Atoy Autohuolto Kirkkonummi rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Kirkkonummi rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *