Atoy Autohuolto Lempäälä rengashotelli

100,00 

Pakettiauton rengashotelli 100,00 €
Ruokosmetsänkatu 5, 37570 Lempäälä

Varaa aika

Atoy Autohuolto Lempäälä rengashotelli palvelu

Osoitteessa Ruokosmetsänkatu 5, 37570 Lempäälä sijaitseva Atoy Autohuolto Lempäälä tarjoaa asiakkailleen auton huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi monipuolisia rengaspalveluja Lempäälässä. Atoy Autohuolto Lempäälä rengashotelli palveluun kuuluu renkaiden säilytys sisätiloissa yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihto. Atoy pitää huolen, että auton renkaat säilötään puhtaina asianmukaisesti suojaan UV-valolta ja sääoloilta, jotta renkaiden kunto ja ominaisuudet säilyvät täysin ennallaan kesän tai talven yli. Rengashotellin hinta sisältää myös renkaiden vakuutuksen. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Atoy Autohuolto Lempäälä rengaspalveluja tuottaa Atoy Power Oy, joka on osa Atoy konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Atoy Autohuolto Instagram sekä Atoy Autohuolto Lempäälä Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Lempäälä rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Atoy Autohuolto Lempäälä rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Lempäälä rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *