Atoy Autohuolto Pirkkala rengashotelli

100,00 

Pakettiauton rengashotelli 100,00 €
Muuraintie 3, 33960 Pirkkala

Varaa aika

Atoy Autohuolto Pirkkala rengashotelli palvelu

Osoitteessa Muuraintie 3, 33960 Pirkkala sijaitseva Atoy Autohuolto Pirkkala tarjoaa asiakkailleen auton huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi monipuolisia rengaspalveluja Espoossa. Atoy Autohuolto Pirkkala rengashotelli palveluun kuuluu renkaiden säilytys sisätiloissa yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihto. Atoy pitää huolen, että auton renkaat säilötään puhtaina asianmukaisesti suojaan UV-valolta ja sääoloilta, jotta renkaiden kunto ja ominaisuudet säilyvät täysin ennallaan kesän tai talven yli. Rengashotellin hinta sisältää myös renkaiden vakuutuksen. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Atoy Autohuolto Pirkkala rengaspalveluja tuottaa Atoy Power Oy, joka on osa Atoy konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Atoy Autohuolto Instagram sekä Atoy Autohuolto Pirkkala Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Pirkkala rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Atoy Autohuolto Pirkkala rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Pirkkala rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *