Atoy Autohuolto Raisio rengashotelli

100,00 

Pakettiauton rengashotelli 100,00 €
Kuninkaanväylä 17, 20320 Turku

Varaa aika

Atoy Autohuolto Raisio rengashotelli palvelu

Osoitteessa Kuninkaanväylä 17, 20320 Turku sijaitseva Atoy Autohuolto Raisio tarjoaa asiakkailleen auton huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi monipuolisia rengaspalveluja Raisiossa. Atoy Autohuolto Raisio rengashotelli palveluun kuuluu renkaiden säilytys sisätiloissa yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihto. Atoy pitää huolen, että auton renkaat säilötään puhtaina asianmukaisesti suojaan UV-valolta ja sääoloilta, jotta renkaiden kunto ja ominaisuudet säilyvät täysin ennallaan kesän tai talven yli. Rengashotellin hinta sisältää myös renkaiden vakuutuksen. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Atoy Autohuolto Raisio rengaspalveluja tuottaa Atoy Power Oy, joka on osa Atoy konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Atoy Autohuolto Instagram sekä Atoy Autohuolto Raisio Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Raisio rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Atoy Autohuolto Raisio rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Raisio rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *