Atoy Autohuolto Vantaa Kaivoksela rengashotelli

120,00 

Pakettiauton rengashotelli 120,00 €
Vetokuja 2, 01610 Vantaa

Varaa aika

Atoy Autohuolto Vantaa Kaivoksela rengashotelli palvelu

Osoitteessa Vetokuja 2, 01610 Vantaa sijaitseva Atoy Autohuolto Vantaa Kaivoksela tarjoaa asiakkailleen auton huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi monipuolisia rengaspalveluja Vantaalla. Atoy Autohuolto Vantaa Kaivoksela rengashotelli palveluun kuuluu renkaiden säilytys sisätiloissa yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihto. Atoy pitää huolen, että auton renkaat säilötään puhtaina asianmukaisesti suojaan UV-valolta ja sääoloilta, jotta renkaiden kunto ja ominaisuudet säilyvät täysin ennallaan kesän tai talven yli. Rengashotellin hinta sisältää myös renkaiden vakuutuksen. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Atoy Autohuolto Vantaa Kaivoksela rengaspalveluja tuottaa Atoy Power Oy, joka on osa Atoy konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Atoy Autohuolto Instagram sekä Atoy Autohuolto Vantaa Kaivoksela Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Vantaa Kaivoksela rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Atoy Autohuolto Vantaa Kaivoksela rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Vantaa Kaivoksela rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *