Atoy Autohuolto Vantaa Varisto rengashotelli

120,00 

Pakettiauton rengashotelli 120,00 €
Ulkoniitynkuja 6, 01660 Vantaa

Varaa aika

Atoy Autohuolto Vantaa Varisto rengashotelli palvelu

Osoitteessa Ulkoniitynkuja 6, 01660 Vantaa sijaitseva Atoy Autohuolto Vantaa Varisto tarjoaa asiakkailleen auton huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi monipuolisia rengaspalveluja Vantaalla. Atoy Autohuolto Vantaa Varisto rengashotelli palveluun kuuluu renkaiden säilytys sisätiloissa yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihto. Atoy pitää huolen, että auton renkaat säilötään puhtaina asianmukaisesti suojaan UV-valolta ja sääoloilta, jotta renkaiden kunto ja ominaisuudet säilyvät täysin ennallaan kesän tai talven yli. Rengashotellin hinta sisältää myös renkaiden vakuutuksen. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Atoy Autohuolto Vantaa Varisto rengaspalveluja tuottaa Atoy Power Oy, joka on osa Atoy konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Atoy Autohuolto Instagram sekä Atoy Autohuolto Vantaa Varisto Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Vantaa Varisto rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Atoy Autohuolto Vantaa Varisto rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Atoy Autohuolto Vantaa Varisto rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *