Epic Autokoulu Imatra henkilöauton ajokortti

(1 arvostelu)

1067,00 

B-ajokortti kurssi 889,00 €
Viranomaismaksut 178,00 €
Lisäajotunti 90,00 €
Tainionkoskentie 68, 1. krs, 55120 Imatra

Ilmoittaudu

Epic Autokoulu Imatra henkilöauton ajokortti kurssi

Osoitteessa Tainionkoskentie 68, 1. krs, 55120 Imatra sijaitseva Epic Autokoulu Imatra järjestää asiakkailleen monipuolisia henkilöautokursseja Imatralla. Epic Autokoulu Imatra henkilöauton ajokortti kurssiin kuuluu kaikki lain edellyttämät teoriatunnit ja ajotunnit henkilöautokortin eli B-ajokortin hankintaan. Henkilöautokortti kurssi sisältää riskientunnistamiskoulutuksen (RTK) sekä tarvittaessa ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutuksen (EAS). Ajo-opetus käydään osittain simulaattorilla ja osittain ajoharjoittelulla liikenteessä. B-luokan ajokortin hintaan on laskettu mukaan myös Ajovarman hinnastosta löytyvät viranomaiskulut eli ajokorttilupamaksu, teoriakoemaksu ja ajokoemaksu, jotka maksetaan suoraa Ajovarmalle ajokortin hankkimisen vaiheiden mukaan. Lisäajotunneista veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tutustu Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin sivuilla henkilöauton ajokortin hankkimisen vaiheisiin.

Epic Autokoulu Imatra autokoulupalveluja tarjoaa Epic Autokoulu Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Epic Autokoulu Instagram sekä Epic Autokoulu Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Epic Autokoulu Imatra autokoulu palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Epic Autokoulu Imatra autokoulusta? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Epic Autokoulu Imatra autokoulu palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

  1. Johanna

    Lyhyesti, en suosittele kyseistä autokoulua. Mikään muu ei yritykseltä onnistu kuin laskutus, laskut tulevat nopeasti ja niihin osataan kyllä kerätä kaikki mahdollinen mistä laskuttaa voi. Opetus sen sijaan ei kiinnosta, ei ole tärkeää. Opettaja ei neuvo tai kommentoi suoritusta, asiasta kysyttäessä on ivallinen ja vastaa epäolennaisilla tavoilla. Asiakaspalvelu ylimielistä ja opettajien sosiaaliset taidot olemattomia. Tunteja ei valmistella, paikalla ei olla sovittuna aikana. Mikään sovittu asia ei pidä.

    Suoritin ajokorttini toista kautta. Ja kyllä, on kokemusta myös muista kouluista ja opetuksen laadusta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *