Kiinteistömaailma Kuusamo asunnon myynti

4,96 %

Kiinteistön myynti 4,96 %
Asunto-osakkeen minimipalkkio 3000 €
Kiinteistön minimipalkkio 3000 €
Kaiterantie 5 A, 93600 Kuusamo

Pyydä tarjous

Kiinteistömaailma Kuusamo asunnon myynti palvelu

Osoitteessa Kaiterantie 5 A, 93600 Kuusamo sijaitseva Kiinteistömaailma Kuusamo on luotettava kiinteistönvälityksen ammattilainen Kuusamossa ja Rukalla. Kiinteistömaailman kiinteistönvälittäjät tuntevat alueen hintatason sekä kohteiden kysynnän ja tarjonnan, joka auttaa määrittämään asunnolle tai kiinteistölle parhaan mahdollisen pyyntihinnan. Kiinteistömaailma Kuusamo asunnon myynti palveluun kuuluu perusteltu asunnon hinta-arvio, korkealaatuiset myyntikuvat sekä kohteen markkinointi Kiinteistömaailman omissa kanavissa, somessa ja kumppaneiden verkkopalveluissa. Välityspalkkio on prosentuaalinen osuus kohteen velattomasta kauppahinnasta. Välityspalkkio ei lähtökohtaisesti sisällä mahdollisia asiakirjakuluja, joista tulee sopia erikseen välittäjän kanssa.

Kiinteistömaailma Kuusamo kiinteistönvälityspalveluja tarjoaa Tammer Neliöt Oy, joka on osa Kiinteistömaailma franchising-ketjua. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Kiinteistömaailma Kuusamo Facebook tililtä.

Arvostelut ja kokemuksia Kiinteistömaailma Kuusamo kiinteistönvälitys palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Kiinteistömaailma Kuusamo kiinteistönvälityksestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Kiinteistömaailma Kuusamo kiinteistönvälitys palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *