Kiinteistömaailma Lappeenranta asunnon myynti

4,96 %

Kiinteistön myynti 4,96 %
Asunto-osakkeen minimipalkkio 3000 €
Kiinteistön minimipalkkio 3000 €
Kauppakatu 53, 53100 Lappeenranta

Pyydä tarjous

Kiinteistömaailma Lappeenranta asunnon myynti palvelu

Osoitteessa Kauppakatu 53, 53100 Lappeenranta sijaitseva Kiinteistömaailma Lappeenranta on luotettava kiinteistönvälityksen ammattilainen Lappeenrannassa ja Lappeenrannan seudulla. Kiinteistömaailman kiinteistönvälittäjät tuntevat alueen hintatason sekä kohteiden kysynnän ja tarjonnan, joka auttaa määrittämään asunnolle tai kiinteistölle parhaan mahdollisen pyyntihinnan. Kiinteistömaailma Lappeenranta asunnon myynti palveluun kuuluu perusteltu asunnon hinta-arvio, korkealaatuiset myyntikuvat sekä kohteen markkinointi Kiinteistömaailman omissa kanavissa, somessa ja kumppaneiden verkkopalveluissa. Välityspalkkio on prosentuaalinen osuus kohteen velattomasta kauppahinnasta. Välityspalkkio ei lähtökohtaisesti sisällä mahdollisia asiakirjakuluja, joista tulee sopia erikseen välittäjän kanssa.

Kiinteistömaailma Lappeenranta kiinteistönvälityspalveluja tarjoaa Lappeenrannan Asuntokauppa Oy, joka on osa Kiinteistömaailma franchising-ketjua. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Kiinteistömaailma Lappeenranta Facebook tililtä.

Arvostelut ja kokemuksia Kiinteistömaailma Lappeenranta kiinteistönvälitys palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Kiinteistömaailma Lappeenranta kiinteistönvälityksestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Kiinteistömaailma Lappeenranta kiinteistönvälitys palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *