Kiinteistömaailma Savonlinna asunnon myynti

4,96 %

Kiinteistön myynti 4,96 %
Asunto-osakkeen minimipalkkio 3000 €
Kiinteistön minimipalkkio 3000 €
Olavinkatu 41, 57100 Savonlinna

Pyydä tarjous

Kiinteistömaailma Savonlinna asunnon myynti palvelu

Osoitteessa Olavinkatu 41, 57100 Savonlinna sijaitseva Kiinteistömaailma Savonlinna on luotettava kiinteistönvälityksen ammattilainen Savonlinnassa ja Savonlinnan seudulla. Kiinteistömaailman kiinteistönvälittäjät tuntevat alueen hintatason sekä kohteiden kysynnän ja tarjonnan, joka auttaa määrittämään asunnolle tai kiinteistölle parhaan mahdollisen pyyntihinnan. Kiinteistömaailma Savonlinna asunnon myynti palveluun kuuluu perusteltu asunnon hinta-arvio, korkealaatuiset myyntikuvat sekä kohteen markkinointi Kiinteistömaailman omissa kanavissa, somessa ja kumppaneiden verkkopalveluissa. Välityspalkkio on prosentuaalinen osuus kohteen velattomasta kauppahinnasta. Välityspalkkio ei lähtökohtaisesti sisällä mahdollisia asiakirjakuluja, joista tulee sopia erikseen välittäjän kanssa.

Kiinteistömaailma Savonlinna kiinteistönvälityspalveluja tarjoaa Asunto- ja Metsätori Oy, joka on osa Kiinteistömaailma franchising-ketjua. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Kiinteistömaailma Savonlinna Facebook tililtä.

Arvostelut ja kokemuksia Kiinteistömaailma Savonlinna kiinteistönvälitys palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Kiinteistömaailma Savonlinna kiinteistönvälityksestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Kiinteistömaailma Savonlinna kiinteistönvälitys palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *