Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila asunnon myynti

4,96 %

Kiinteistön myynti 4,96 %
Asunto-osakkeen minimipalkkio 3000 €
Kiinteistön minimipalkkio 3000 €
Unikkotie 6, 01300 Vantaa

Pyydä tarjous

Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila asunnon myynti palvelu

Osoitteessa Unikkotie 6, 01300 Vantaa sijaitseva Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila on luotettava kiinteistönvälityksen ammattilainen Vantaalla ja Vantaan seudulla. Kiinteistömaailman kiinteistönvälittäjät tuntevat alueen hintatason sekä kohteiden kysynnän ja tarjonnan, joka auttaa määrittämään asunnolle tai kiinteistölle parhaan mahdollisen pyyntihinnan. Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila asunnon myynti palveluun kuuluu perusteltu asunnon hinta-arvio, korkealaatuiset myyntikuvat sekä kohteen markkinointi Kiinteistömaailman omissa kanavissa, somessa ja kumppaneiden verkkopalveluissa. Välityspalkkio on prosentuaalinen osuus kohteen velattomasta kauppahinnasta. Välityspalkkio ei lähtökohtaisesti sisällä mahdollisia asiakirjakuluja, joista tulee sopia erikseen välittäjän kanssa.

Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila kiinteistönvälityspalveluja tarjoaa Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy, joka on osa Kiinteistömaailma franchising-ketjua. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila Instagram sekä Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila kiinteistönvälitys palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila kiinteistönvälityksestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila kiinteistönvälitys palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *