Mehiläinen Espoo Iso Omena hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Piispansilta 11, 3. krs, 02230 Espoo

Varaa aika

Mehiläinen Espoo Iso Omena hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Piispansilta 11, 3. krs, 02230 Espoo sijaitseva Hammas Mehiläinen Espoo Iso Omena on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Espoossa. Mehiläinen Espoo Iso Omena hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Espoo Iso Omena hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Espoo Iso Omena hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Espoo Iso Omena hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Espoo Iso Omena hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *