Mehiläinen Espoo Tapiola hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Länsituuli 10, 02100 Espoo

Varaa aika

Mehiläinen Espoo Tapiola hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Länsituuli 10, 02100 Espoo sijaitseva Hammas Mehiläinen Espoo Tapiola on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Espoossa. Mehiläinen Espoo Tapiola hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Espoo Tapiola hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Espoo Tapiola hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Espoo Tapiola hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Espoo Tapiola hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *