Mehiläinen Hyvinkää hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Hämeenkatu 9, 5. krs, 05800 Hyvinkää

Varaa aika

Mehiläinen Hyvinkää hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Hämeenkatu 9, 5. krs, 05800 Hyvinkää sijaitseva Hammas Mehiläinen Hyvinkää on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Hyvinkäällä. Mehiläinen Hyvinkää hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Hyvinkää hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Hyvinkää hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Hyvinkää hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Hyvinkää hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *