Mehiläinen Porvoo hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Näsin Koulukatu 2, 06100 Porvoo

Varaa aika

Mehiläinen Porvoo hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Näsin Koulukatu 2, 06100 Porvoo sijaitseva Hammas Mehiläinen Porvoo on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Porvoossa. Mehiläinen Porvoo hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Porvoo hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Porvoo hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Porvoo hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Porvoo hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *