Mehiläinen Rauma hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Sahankatu 2, 2. krs, 26100 Rauma

Varaa aika

Mehiläinen Rauma hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Sahankatu 2, 2. krs, 26100 Rauma sijaitseva Hammas Mehiläinen Rauma on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Raumalla. Mehiläinen Rauma hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Rauma hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Rauma hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Rauma hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Rauma hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *