Mehiläinen Rovaniemi hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Lampelankatu 6, 2. krs, 96100 Rovaniemi

Varaa aika

Mehiläinen Rovaniemi hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Lampelankatu 6, 2. krs, 96100 Rovaniemi sijaitseva Hammas Mehiläinen Rovaniemi on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Rovaniemellä. Mehiläinen Rovaniemi hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Rovaniemi hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Rovaniemi hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Rovaniemi hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Rovaniemi hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *