Mehiläinen Tampere Finlayson hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Itäinenkatu 3, 3. krs, 33210 Tampere

Varaa aika

Mehiläinen Tampere Finlayson hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Itäinenkatu 3, 3. krs, 33210 Tampere sijaitseva Hammas Mehiläinen Tampere Finlayson on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Tampereella. Mehiläinen Tampere Finlayson hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Tampere Finlayson hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Tampere Finlayson hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Tampere Finlayson hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Tampere Finlayson hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *