Mehiläinen Tampere Hämeenkatu hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Hämeenkatu 20, 5. krs, 33200 Tampere

Varaa aika

Mehiläinen Tampere Hämeenkatu hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Hämeenkatu 20, 5. krs, 33200 Tampere sijaitseva Hammas Mehiläinen Tampere Hämeenkatu on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Tampereella. Mehiläinen Tampere Hämeenkatu hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Tampere Hämeenkatu hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Tampere Hämeenkatu hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Tampere Hämeenkatu hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Tampere Hämeenkatu hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *