Mehiläinen Vantaa Myyrmäki hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Liesikuja 5, 01600 Vantaa

Varaa aika

Mehiläinen Vantaa Myyrmäki hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Liesikuja 5, 01600 Vantaa sijaitseva Hammas Mehiläinen Vantaa Myyrmäki on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Vantaalla. Mehiläinen Vantaa Myyrmäki hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Vantaa Myyrmäki hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Vantaa Myyrmäki hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Vantaa Myyrmäki hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia TMehiläinen Vantaa Myyrmäki hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *