Mehiläinen Vantaa Tikkurila hammastarkastus

90,40 

Ilman Kela-korvausta 105,90 €
Väritehtaankatu 8, 2. krs, 01300 Vantaa

Varaa aika

Mehiläinen Vantaa Tikkurila hammastarkastus palvelu

Osoitteessa Väritehtaankatu 8, 2. krs, 01300 Vantaa sijaitseva Hammas Mehiläinen Vantaa Tikkurila on suun hyvinvointiin ja terveydenhuoltoon erikoistunut toimipiste Vantaalla. Mehiläinen Vantaa Tikkurila hammastarkastus palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suun tutkimus, jossa käydään läpi hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Hammaslääkäriasemalla voi ottaa myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvan, josta voidaan havaita vain röntgenkuvissa näkyvät mahdolliset tulehdukset ja reiät. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti. Mehiläisen hammastarkastus hinta sisältää yhden käynnin tarkastusmaksun ja polikliniikkamaksun eli palvelumaksun. Kanta-maksua ei veloiteta hammaslääkärikäynneistä.

Mehiläinen Vantaa Tikkurila hammaslääkäripalveluja tarjoaa Mehiläinen Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Mehiläinen Instagram sekä Mehiläinen Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Vantaa Tikkurila hammaslääkäri palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Mehiläinen Vantaa Tikkurila hammaslääkäristä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Mehiläinen Vantaa Tikkurila hammaslääkäri palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *