ONNI Haapavesi kotisiivous

45,90 

Kotitalousvähennyksen jälkeen 18,36 €
Käyntimaksu 11,48 €
Rynnäkkötie 1, 86600 Haapavesi

Tilaa siivous

ONNI Haapavesi kotisiivous palvelu

Osoitteessa Rynnäkkötie 1, 86600 Haapavesi sijaitseva ONNI Haapavesi tarjoaa monipuolisia kodin siistimisen ja puhtauden ylläpidon palveluja Haapavedellä ja Haapaveden lähiseudulla. ONNI Haapavesi kotisiivous palvelu on mukava tapa helpottaa arkeasi kiireen keskellä. Kodin siivouspalvelu on saatavilla joko kertaluontoisesti tai säännöllisesti. ONNIn siivoojat ovat alan ammattilaisia ja heillä on laaja kokemus erilaisten materiaalien puhdistamisesta ja monipuolisten siivoustekniikoiden käytöstä. Siistijät tuovat mukanaan kaikki siivoukseen tarvittavat siivousvälineet ja pesuaineet, jotka kaikki kuuluvat siivouksen hintaan. Siivouspalvelun voi hankkia myös arvonlisäverottomana, mikäli toimintakykysi on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Kotisiivous on palvelu, josta saa tehdä kotitalousvähennyksen. Tutustu kotitalousvähennykseen Verottajan verkkosivuilla.

ONNI Haapavesi kotisiivouspalveluja tarjoaa Med Group Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat ONNI kotisiivous Instagram sekä ONNI kotisiivous Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia ONNI Haapavesi siivouspalvelu palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä ONNI Haapavesi siivouspalvelusta? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia ONNI Haapavesi siivouspalvelu palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *