ONNI Iisalmi kotisiivous

47,12 

Kotitalousvähennyksen jälkeen 18,85 €
Käyntimaksu 11,78 €
Pohjolankatu 15, 74120 Iisalmi

Tilaa siivous

ONNI Iisalmi kotisiivous palvelu

Osoitteessa Pohjolankatu 15, 74120 Iisalmi sijaitseva ONNI Iisalmi tarjoaa monipuolisia kodin siistimisen ja puhtauden ylläpidon palveluja Iisalmessa ja Iisalmen lähiseudulla. ONNI Iisalmi kotisiivous palvelu on mukava tapa helpottaa arkeasi kiireen keskellä. Kodin siivouspalvelu on saatavilla joko kertaluontoisesti tai säännöllisesti. ONNIn siivoojat ovat alan ammattilaisia ja heillä on laaja kokemus erilaisten materiaalien puhdistamisesta ja monipuolisten siivoustekniikoiden käytöstä. Siistijät tuovat mukanaan kaikki siivoukseen tarvittavat siivousvälineet ja pesuaineet, jotka kaikki kuuluvat siivouksen hintaan. Siivouspalvelun voi hankkia myös arvonlisäverottomana, mikäli toimintakykysi on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Kotisiivous on palvelu, josta saa tehdä kotitalousvähennyksen. Tutustu kotitalousvähennykseen Verottajan verkkosivuilla.

ONNI Iisalmi kotisiivouspalveluja tarjoaa Med Group Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat ONNI kotisiivous Instagram sekä ONNI kotisiivous Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia ONNI Iisalmi siivouspalvelu palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä ONNI Iisalmi siivouspalvelusta? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia ONNI Iisalmi siivouspalvelu palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *