ONNI Turku kotisiivous

45,26 

Kotitalousvähennyksen jälkeen 18,10 €
Käyntimaksu 11,32 €
Ratapihankatu 53 B, 20100 Turku

Tilaa siivous

ONNI Turku kotisiivous palvelu

Osoitteessa Ratapihankatu 53 B, 20100 Turku sijaitseva ONNI Turku tarjoaa monipuolisia kodin siistimisen ja puhtauden ylläpidon palveluja Turussa ja Turun lähiseudulla. ONNI Turku kotisiivous palvelu on mukava tapa helpottaa arkeasi kiireen keskellä. Kodin siivouspalvelu on saatavilla joko kertaluontoisesti tai säännöllisesti. ONNIn siivoojat ovat alan ammattilaisia ja heillä on laaja kokemus erilaisten materiaalien puhdistamisesta ja monipuolisten siivoustekniikoiden käytöstä. Siistijät tuovat mukanaan kaikki siivoukseen tarvittavat siivousvälineet ja pesuaineet, jotka kaikki kuuluvat siivouksen hintaan. Siivouspalvelun voi hankkia myös arvonlisäverottomana, mikäli toimintakykysi on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Kotisiivous on palvelu, josta saa tehdä kotitalousvähennyksen. Tutustu kotitalousvähennykseen Verottajan verkkosivuilla.

ONNI Turku kotisiivouspalveluja tarjoaa Med Group Oy. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat ONNI kotisiivous Instagram sekä ONNI kotisiivous Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia ONNI Turku siivouspalvelu palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä ONNI Turku siivouspalvelusta? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia ONNI Turku siivouspalvelu palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *