Vianor Äänekoski rengashotelli

93,00 

Pakettiauton rengashotelli 98,00 €
Kotakennääntie 34, 44100 Äänekoski

Varaa aika

Vianor Äänekoski rengashotelli palvelu

Osoitteessa Kotakennääntie 34, 44100 Äänekoski sijaitseva Vianor Äänekoski tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Äänekoskella. Vianor Äänekoski rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Äänekoski rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Äänekoski rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Äänekoski rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Äänekoski rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *