Vianor Espoo Juvanmalmi rengashotelli

143,00 

Pakettiauton rengashotelli 148,00 €
Juvan teollisuuskatu 25, 02920 Espoo

Varaa aika

Vianor Espoo Juvanmalmi rengashotelli palvelu

Osoitteessa Juvan teollisuuskatu 25, 02920 Espoo sijaitseva Vianor Espoo Juvanmalmi tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Espoossa. Vianor Espoo Juvanmalmi rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Espoo Juvanmalmi rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Espoo Juvanmalmi rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Espoo Juvanmalmi rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Espoo Juvanmalmi rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *