Vianor Haapajärvi rengashotelli

83,00 

Pakettiauton rengashotelli 88,00 €
Kauppakatu 45, 85800 Haapajärvi

Varaa aika

Vianor Haapajärvi rengashotelli palvelu

Osoitteessa Kauppakatu 45, 85800 Haapajärvi sijaitseva Vianor Haapajärvi tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Haapajärvellä. Vianor Haapajärvi rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Haapajärvi rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Haapajärvi rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Haapajärvi rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Haapajärvi rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *