Vianor Hamina rengashotelli

73,00 

Pakettiauton rengashotelli 78,00 €
Teollisuuskatu 22, 49400 Hamina

Varaa aika

Vianor Hamina rengashotelli palvelu

Osoitteessa Teollisuuskatu 22, 49400 Hamina sijaitseva Vianor Hamina tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Haminassa. Vianor Hamina rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Hamina rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Hamina rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Hamina rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Hamina rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *