Vianor Helsinki Konala rengashotelli

148,00 

Pakettiauton rengashotelli 153,00 €
Ruosilantie 14, 00390 Helsinki

Varaa aika

Vianor Helsinki Konala rengashotelli palvelu

Osoitteessa Ruosilantie 14, 00390 Helsinki sijaitseva Vianor Helsinki Konala tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Helsingissä. Vianor Helsinki Konala rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Helsinki Konala rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Helsinki Konala rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Helsinki Konala rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Helsinki Konala rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *