Vianor Huittinen rengashotelli

93,00 

Pakettiauton rengashotelli 98,00 €
Korkeakoskentie 78, 32700 Huittinen

Varaa aika

Vianor Huittinen rengashotelli palvelu

Osoitteessa Korkeakoskentie 78, 32700 Huittinen sijaitseva Vianor Huittinen tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Huittisissa. Vianor Huittinen rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Huittinen rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Huittinen rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Huittinen rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Huittinen rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *