Vianor Hyvinkää Koneenkatu rengashotelli

133,00 

Pakettiauton rengashotelli 138,00 €
Koneenkatu 6, 05830 Hyvinkää

Varaa aika

Vianor Hyvinkää Koneenkatu rengashotelli palvelu

Osoitteessa Koneenkatu 6, 05830 Hyvinkää sijaitseva Vianor Hyvinkää Koneenkatu tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Hyvinkäällä. Vianor Hyvinkää Koneenkatu rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Hyvinkää Koneenkatu rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Hyvinkää Koneenkatu rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Hyvinkää Koneenkatu rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Hyvinkää Koneenkatu rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *