Vianor Iisalmi rengashotelli

93,00 

Pakettiauton rengashotelli 98,00 €
Ratakatu 4, 74120 Iisalmi

Varaa aika

Vianor Iisalmi rengashotelli palvelu

Osoitteessa Ratakatu 4, 74120 Iisalmi sijaitseva Vianor Iisalmi tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Iisalmessa. Vianor Iisalmi rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Iisalmi rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Iisalmi rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Iisalmi rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Iisalmi rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *