Vianor Imatra rengashotelli

89,00 

Pakettiauton rengashotelli 94,00 €
Sukkulakatu 15, 55120 Imatra

Varaa aika

Vianor Imatra rengashotelli palvelu

Osoitteessa Sukkulakatu 15, 55120 Imatra sijaitseva Vianor Imatra tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Imatralla. Vianor Imatra rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Imatra rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Imatra rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Imatra rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Imatra rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.