Vianor Kankaanpää rengashotelli

83,00 

Pakettiauton rengashotelli 88,00 €
Hakkurinkatu 59, 38700 Kankaanpää

Varaa aika

Vianor Kankaanpää rengashotelli palvelu

Osoitteessa Hakkurinkatu 59, 38700 Kankaanpää sijaitseva Vianor Kankaanpää tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Kankaanpäässä. Vianor Kankaanpää rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Kankaanpää rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Kankaanpää rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Kankaanpää rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Kankaanpää rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *