Vianor Kokkola rengashotelli

93,00 

Pakettiauton rengashotelli 98,00 €
Kahvitie 44, 67600 Kokkola

Varaa aika

Vianor Kokkola rengashotelli palvelu

Osoitteessa Kahvitie 44, 67600 Kokkola sijaitseva Vianor Kokkola tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Kokkolassa. Vianor Kokkola rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Kokkola rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Kokkola rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Kokkola rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Kokkola rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *