Vianor Kotka Jylpyntie rengashotelli

93,00 

Pakettiauton rengashotelli 98,00 €
Jylpyntie 8, 48220 Kotka

Varaa aika

Vianor Kotka Jylpyntie rengashotelli palvelu

Osoitteessa Jylpyntie 8, 48220 Kotka sijaitseva Vianor Kotka Jylpyntie tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Kotkassa. Vianor Kotka Jylpyntie rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Kotka Jylpyntie rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Kotka Jylpyntie rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Kotka Jylpyntie rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Kotka Jylpyntie rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *