Vianor Kotka Pulttikatu rengashotelli

93,00 

Pakettiauton rengashotelli 98,00 €
Pulttikatu 3, 48770 Kotka

Varaa aika

Vianor Kotka Pulttikatu rengashotelli palvelu

Osoitteessa Pulttikatu 3, 48770 Kotkaa sijaitseva Vianor Kotka Pulttikatu tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Kotkassa. Vianor Kotka Pulttikatu rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Kotka Pulttikatu rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Kotka Pulttikatu rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Kotka Pulttikatu rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Kotka Pulttikatu rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *