Vianor Lahti Laune rengashotelli

99,00 

Pakettiauton rengashotelli 104,00 €
Aukeankatu 4, 15610 Lahti

Varaa aika

Vianor Lahti Laune rengashotelli palvelu

Osoitteessa Aukeankatu 4, 15610 Lahti sijaitseva Vianor Lahti Laune tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Lahdessa. Vianor Lahti Laune rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Lahti Laune rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Lahti Laune rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Lahti Laune rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Lahti Laune rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.