Vianor Raisio rengashotelli

103,00 

Pakettiauton rengashotelli 108,00 €
Allastie 3, 21200 Raisio

Varaa aika

Vianor Raisio rengashotelli palvelu

Osoitteessa Allastie 3, 21200 Raisio sijaitseva Vianor Raisio tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Raisiossa. Vianor Raisio rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Raisio rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Raisio rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Raisio rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Raisio rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *