Vianor Rauma rengashotelli

93,00 

Pakettiauton rengashotelli 98,00 €
Metallitie 5 A, 26100 Rauma

Varaa aika

Vianor Rauma rengashotelli palvelu

Osoitteessa Metallitie 5 A, 26100 Rauma sijaitseva Vianor Rauma tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Raumalla. Vianor Rauma rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Rauma rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Rauma rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Rauma rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Rauma rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *