Vianor Riihimäki rengashotelli

128,00 

Pakettiauton rengashotelli 133,00 €
Paalukatu 1, 11100 Riihimäki

Varaa aika

Vianor Riihimäki rengashotelli palvelu

Osoitteessa Paalukatu 1, 11100 Riihimäki sijaitseva Vianor Riihimäki tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Riihimäellä. Vianor Riihimäki rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Riihimäki rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Riihimäki rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Riihimäki rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Riihimäki rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *