Vianor Rovaniemi rengashotelli

83,00 

Pakettiauton rengashotelli 88,00 €
Alakorkalontie 3, 96300 Rovaniemi

Varaa aika

Vianor Rovaniemi rengashotelli palvelu

Osoitteessa Alakorkalontie 3, 96300 Rovaniemi sijaitseva Vianor Rovaniemi tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Rovaniemellä. Vianor Rovaniemi rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Rovaniemi rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Rovaniemi rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Rovaniemi rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Rovaniemi rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *