Vianor Rusko rengashotelli

103,00 

Pakettiauton rengashotelli 108,00 €
Vahdontie 163, 21290 Rusko

Varaa aika

Vianor Rusko rengashotelli palvelu

Osoitteessa Vahdontie 163, 21290 Rusko sijaitseva Vianor Rusko tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Ruskossa. Vianor Rusko rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Rusko rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Rusko rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Rusko rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Rusko rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *