Vianor Tampere Sarankulma rengashotelli

123,00 

Pakettiauton rengashotelli 128,00 €
Nuutisarankatu 35, 33900 Tampere

Varaa aika

Vianor Tampere Sarankulma rengashotelli palvelu

Osoitteessa Nuutisarankatu 35, 33900 Tampere sijaitseva Vianor Tampere Sarankulma tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Tampereella. Vianor Tampere Sarankulma rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Tampere Sarankulma rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Tampere Sarankulma rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Tampere Sarankulma rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Tampere Sarankulma rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *