Vianor Turku Oriketo rengashotelli

103,00 

Pakettiauton rengashotelli 108,00 €
Kuormakatu 14, 20380 Turku

Varaa aika

Vianor Turku Oriketo rengashotelli palvelu

Osoitteessa Kuormakatu 14, 20380 Turku sijaitseva Vianor Turku Oriketo tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Turussa. Vianor Turku Oriketo rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Turku Oriketo rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Turku Oriketo rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Turku Oriketo rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Turku Oriketo rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.