Vianor Valkeakoski rengashotelli

93,00 

Pakettiauton rengashotelli 98,00 €
Huhtakatu 7, 37650 Valkeakoski

Varaa aika

Vianor Valkeakoski rengashotelli palvelu

Osoitteessa Huhtakatu 7, 37650 Valkeakoski sijaitseva Vianor Valkeakoski tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Valkeakoskella. Vianor Valkeakoski rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Valkeakoski rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Valkeakoski rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Valkeakoski rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Valkeakoski rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *