Vianor Vantaa rengashotelli

148,00 

Pakettiauton rengashotelli 153,00 €
Lumijälki 2, 01740 Vantaa

Varaa aika

Vianor Vantaa rengashotelli palvelu

Osoitteessa Lumijälki 2, 01740 Vantaa sijaitseva Vianor Vantaa tarjoaa monipuolisia rengas- ja autohuoltopalveluja Vantaalla. Vianor Vantaa rengashotelli palvelu sisältää turvallisen renkaiden säilytyksen yhdeksi kaudeksi sekä renkaiden allevaihdon. Vianorilla renkaat pestään ja säilötään asianmukaisesti suojaan UV-valolta. Hintaan kuuluu myös renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus, josta saa mittausraportin sähköpostiin. Vianor antaa aikaehdotuksen renkaidenvaihtoa varten, kun rengashotellikausi on päättymässä. Katso myös Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ohjeistus auton renkaiden käyttöön.

Vianor Vantaa rengaspalveluja tuottaa Vianor Oy, joka on osa Nokian Renkaat konsernia. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Vianor Instagram sekä Vianor Facebook tileiltä.

Arvostelut ja kokemuksia Vianor Vantaa rengasliike palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Vianor Vantaa rengasliikkeestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Vianor Vantaa rengasliike palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *