Kiinteistönvälittäjät

Kiinteistönvälittäjät

Paikalliset kiinteistönvälittäjät auttavat sinua asuntosi myynnissä ja vuokraamisessa. Tutustu alueesi yrityksiin ja valitse kiinteistönvälittäjä, jonka sijainti, palvelujen tarjonta ja hinta sopii sinulle parhaiten. Voit etsiä sivuiltamme arvostelujen ja kokemusten perusteella parhaan tai hintavertailun mukaan halvimman kiinteistönvälittäjän omalla paikkakunnallasi.

Etsi kiinteistönvälittäjät Suomessa

ertain kokoaa yhteen kaikki kiinteistönvälittäjät Suomessa ja erittelee palveluita tarjoavat yritykset alueittain. Palvelussamme voit etsiä helposti alueesi kiinteistönvälittäjät ja järjestää esimerkiksi asuinkiinteistön myynnin välityspalkkiot edullisimmasta kalleimpaan. Lisäämme jatkuvasti uusia yrityksiä palveluumme, jotta saat mahdollisimman kattavan valikoiman erilaisia palvelu- ja hintatietoja yhdellä haulla. Sivuillemme upotetun kartan avulla näet samalla silmäyksellä myös toimipisteiden yhteystiedot ja sijainnit kartalla.

Kiinteistönvälittäjien hintavertailu

Usein kysyttyjä kysymyksiä kiinteistönvälittäjistä

Pohditko asuntosi myyntiä, mutta oikean kiinteistönvälittäjän löytäminen tuottaa päänvaivaa. Kiinteistönvälittäjien palveluissa ja hinnoissa on eroja ja siksi mahdollisimman laaja vertailu onkin fiksua ennen toimeksiannon tekemistä. Tutustu alta usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mitä palveluita asuntojen välittäjät tarjoavat?

Asunnon välittäjät tarjoavat nimensä mukaisesti kiinteistöjen ja osakehuoneistojen välityspalveluita. Näitä voivat olla myyntipalvelu tai vuokravälitys. Ennen varsinaista myyntityötä välittäjät luovat edustavat markkinointimateriaalit kohteesta ja tekevät laadukkaat myynti-ilmoitukset verkkopalveluihin ja omiin kanaviinsa. Välityssopimus sisältää yleensä kaikki nämä palvelut ennalta sovittuun hintaan. Lisäksi kiinteistönvälittäjän toimenkuvaan kuuluu asuntonäytöt, kauppakirjan laatiminen ja kaupankäyntitilaisuuden jäjestäminen, kun myyjä ja ostaja ovat kumpikin hyväksyneet sovitun kauppahinnan.

Mikä on paras kiinteistönvälittäjä juuri minulle?

Kiinteistönvälitys työnä on kaupankäyntiä ja kauppatavarana usein on joko osakehuoneisto, kuten kerrostaloasunto tai kiinteistö, kuten omakotitalo. Paras kiinteistönvälittäjä ei välttämät löydy hinnan perusteella, sillä asunnon myyntiin vaikuttaa moni tekijä. Yleisimmin arvostettuja välittäjiä yhdistää hyvä aluetuntemus, tietämys alueen hintatasosta, hyvät kontaktit sekä pitkä kokemus myyntityöstä. Nykyään ihmiset tavoittaa tehokkaasti asuntojen myynnin osalta verkossa, joten myös edustavalla sisällöntuotannolla on tärkeä rooli asuntojen markkinoimisessa. Välittäjät käyttävät usein ammattivalokuvaajia myyntikuvien ottoon.

Kuinka löytää halvin kiinteistönvälittäjä?

Mikäli etsit palvelua pelkän hinnan perusteella, tarjoaa Vertain tähän hyvän työkalun. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että halvin kiinteistönvälittäjä ei ole välttämättä paras vaihtoehto ja suosittelemmekin aina perehtymään yrityksen palveluihin huolella ennen yhteydenottoa.

Miten kiinteistönvälittäjien hintavertailu toimii?

Kiinteistönvälittäjien hintavertailu on palvelussamme täysin ilmaista. Verkkopalvelussamme pystyy hakemaan kiinteistönvälittäjiä paikkakunnan mukaan ja järjestämään ne hintajärjestykseen halvimmasta alkaen. Kaikki sivustomme linkit ohjaavat sinut suoraa yritysten omille verkkosivuille, josta voit ottaa yhteyttä yritykseen.