Kiinteistömaailma Kouvola asunnon myynti

4,96 %

Kiinteistön myynti 4,96 %
Asunto-osakkeen minimipalkkio 3000 €
Kiinteistön minimipalkkio 3000 €
Kauppalankatu 6, 45100 Kouvola

Pyydä tarjous

Kiinteistömaailma Kouvola asunnon myynti palvelu

Osoitteessa Kauppalankatu 6, 45100 Kouvola sijaitseva Kiinteistömaailma Kouvola on luotettava kiinteistönvälityksen ammattilainen Kouvolassa ja Kouvolan seudulla. Kiinteistömaailman kiinteistönvälittäjät tuntevat alueen hintatason sekä kohteiden kysynnän ja tarjonnan, joka auttaa määrittämään asunnolle tai kiinteistölle parhaan mahdollisen pyyntihinnan. Kiinteistömaailma Kouvola asunnon myynti palveluun kuuluu perusteltu asunnon hinta-arvio, korkealaatuiset myyntikuvat sekä kohteen markkinointi Kiinteistömaailman omissa kanavissa, somessa ja kumppaneiden verkkopalveluissa. Välityspalkkio on prosentuaalinen osuus kohteen velattomasta kauppahinnasta. Välityspalkkio ei lähtökohtaisesti sisällä mahdollisia asiakirjakuluja, joista tulee sopia erikseen välittäjän kanssa.

Kiinteistömaailma Kouvola kiinteistönvälityspalveluja tarjoaa SamKoti Oy, joka on osa Kiinteistömaailma franchising-ketjua. Ajankohtaista lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista saat Kiinteistömaailma Kouvola Facebook tililtä.

Arvostelut ja kokemuksia Kiinteistömaailma Kouvola kiinteistönvälitys palveluista

Haluatko tietää mitä asiakkaat olivat mieltä Kiinteistömaailma Kouvola kiinteistönvälityksestä? Katso asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Kiinteistömaailma Kouvola kiinteistönvälitys palveluista. Voit myös halutessasi jättää oman arvion saamastasi palvelusta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *